Monday, October 10, 2011

nk 1 plisssss.....

Assalamualaikum...

oke..sile tgk gamba kt bawah neh

macam membaca kt padang rumput...(bukan mengambing eh)

pc cap apple tuhhhh...

warna warni...sejuk mata memandang
oke...ini adelah perpustakaan yg dibina di seksyen 13 shah alam...bernilai 70 juta hadiah daripada sultan selangor kepada rakyatnya...series beb..aku sangat jeles...kalau ade library macam nih dekat ngan umah aku masa sekolah dulu..mesti keputusan aku x seteruk macam sekarang..mesti hari2 aku study dengan aman dan rajin kt dalam library neh..hahahaha(alasan je tuh)...

tp actually aku memang suke lepak kt tmpt yg banyak buku..cam kedai buku..abes masa berjam2 pun x kesah...kekadang bukan ape..tgk gamba kt buku tuh..macam buku design ke..menarek...aku memang suke membaca..walaupun paper mak aku buat alas dapo pun kekadang sambel aku godak (bahasa joho ye) air pun aku dok teleng baca...hahaha...

oke..dah2...actually...aku sangat jeles...diulangi..jeles dengan library neh....bley x buat 1 kt joho plis..plis....(sambel kelip2 mata)

nota kaki: oh ye..UTHM pun ade library gempak..tp x sempat nk merasa sb ianya siap lepas aku grad T_T..

4 orang tukang karut:

akma said...

uik...kat mane neh? jom2 pegi...

Choki a.k.a oki! said...

bes dtg cni k.iN...da byk kali da oki gi...nk baring2 tdo kt bwh tu pn bleh. haha~

Mieja said...

duk s.alam dulu xpenah pegi ctu...
cantek plak aq tgk tmpt tu..

iN said...

k.kema : aiyak..dok s.alam pun x tau ke kt mane :P

oki: org dtg baca buku..dia dok tdo plak..nk tdo balek umah :P

mijah : ko sambung master kt uitm la..mesti dpt g..hehehe

 

Blog Template by BloggerCandy.com