Wednesday, June 27, 2007

fasi...oh..fasi...

argh..ngantok..penat... macam2 sume rase nk keluarkan je saat nih.. aku rasa skung nih macam nk tido terus sambel buat mulut kucing...hahaha... seharian hari nih begitu memenatkan.. bukannya buat kerja berat pun..cuma la dgr org memberi taklimat.. makan.. dgr lagik.. makan.. dgr lagi..makan dan seterusnye.. makannye kemain byk.. ade sarapan.. kudapan sebelum makan tengah hari.. makan tengah hari.. minum petang.. makan malam.. minum malam..aiyak..banyak gile acara makan2..sangat la seronok..huahuahua.. hari nih stat taklimat untuk senior2 yg terlibat dalam pengurusan pelajar baru.. aku teramat la rajin semester nih.. tetibe lak amik port.. haha.. masa daftar nama.. nama aku ditempatkan dibawah tugas penginapan..hue~~ selamat.. keje x byk.. masa hari pertama je lah..
tetibe tadik.. semasa perjumpaan.. pelajar2 selain dari yg memegang tugas teknikal dan pengangkutan ditugaskan untuk menjadi fasilitator..what??? fasi?? ah sudah.. aku yg begini pasif disuruh menjadi fasi..alahai..kesian la anak buah aku nanti..bukannya sikit.. 20 orang pulak tuh..alahai..alahai..
tadi semasa taklimat dijalankan.. budak kelas aku terkejut melihat muka aku yg terlibat sama dalam aktiviti Minggu Haluan Siswa nih.. haha.. memang aku dh jangkakan.. sape sangka budak yg pasif kt dlam kelas nih join aktiviti cam nih.. macam dulu..budak pasif nih jugak la satu2nye budak pompuan dlm kelas yg derma darah.. ntah ape2.. kekadang aku pun x paham dengan perangai aku nih.. diam..tapi ish..entah la.. mybe diam2 ubi berisi kot..haha.. patut la name pun in_ubie..ngeh~~
ah...aku betul2 penat..esok masih ada satu hari yg padat.. sume2 dah terbongkang..aku je masih melepaskan sangap mentaip sesuatu kt blog..hehe...sudah..cukup..haha.. selamat menjadi fasilitator yg berhemah..muahaha..

3 orang tukang karut:

tenaciousdarevil said...

selamat menjadi fasi yang disayangi oleh anak2 buah kamu..hehe

archiq said...

tido sambel buat mulut kucing?? mesti cute giler kan?? kan?? hehehe... nak try gak lah nanti... camner ek nak buat camtuh??

iN said...

to tenaciousdarevil: insyallah disayangi..bukan dibenci..huhu

to archiq:
lor..senang je..archiq tgk katun adlea ke LM2C ke.. mesti tau nk buat.. xpun tnye pac lagik senang..muahaha...

 

Blog Template by BloggerCandy.com