Sunday, April 13, 2008

final exam datang lagik

here it comes....final exam.. setelah berhadapan dengan demam project dan presentation, kini aku kena hadapi pulak demam final exam. sem nih 16 kredit semuanya. 6 subjek. 5 subjek 3 kredit dan 1 subjek 1 kredit.
2 subjek xde final. cuma 4 paper.. tapi 4 paper pun dh bikin kepala aku pusing.. huhu

Khamis (17 April 2008) Applied Electromagnetic
Isnin (21 April 2008) Digital Signal Processing
Selasa (22 April 2008) MicroP n MicroC
Isnin (28 April 2008) Electric Power System

harapan aku, pointer lebih baik dari sem lepas. nak dapat dekan tuh macam its complicated sebab subjek 1st tuh aku sangat lemah. dapat pass without repeat pun aku dah bersyukur.. huhu..

anyway, wish me gud luck 4 da final exam. haraf maaf atas segala kekasaran diri ini sama ada diri ini sedar atau x... (-_-)

4 orang tukang karut:

PROPANA said...

Gdluck 4 da final exam

Hajar said...

gud luck.
slmt cuti2 :D

amirez said...

hoho...gud luck ar =)

iN said...

thanks sume prop, kak pu3 n mirez:)

 

Blog Template by BloggerCandy.com