Friday, April 25, 2008

tag?????

ale..kena tag lagik.. aku rase pasni aku nk wat blog nama dia tag la..hahaha..

Tag ni datangnya dari Mr Am. same fakulti ngan aku tapi aku x cam la muke dia.. maaf la ye am..huhu.. aku rase aku penah wat tag nih dulu..lebih kurang la.. kak pu3 pass kt aku ke.. senior amirez yang pass.. lupe dah..haha

Here are the rules:

1. Link to your tagger and post these rules on your blog.
2. Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.
3. Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
4. Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog

ONE
x ramai tau aku ade akak dulu..tapi x sempat jumpa... akak aku meninggal masa dia berumur 6 tahun..setahun lepas dia meninggal mak aku lahirkan aku.. mak memang mengharap dapat anak pompuan lepas kehilangan akak aku..then lahirlah aku..kalau x mesti sekarang akak aku dh sebaya ngan abg angkat aku :(

TWO
dalam adik beradik aku..aku sorg pompuan.. dan aku sorg je yg rabun..hua~

THREE
dalam banyak2 binatang yang paleng aku alergik ialah cicak..dan aku sangat suke kucin ^_^

FOUR
very addicted dengan komik.. bg la komik ape2..kompom aku baca.. tapi paleng suke penyiasat remaja kindaichi la ^_^

FIVE
saiz sandle aku 8 or 9.. gedabak kan kaki aku..huhu

SIX
aku sangat susah nk cr t-shirt.. sebabnya aku sangat2 memilih.. bila aku jumpa t-shirt tuh lengan panjang tapi baju dia pendek lak.singkat. bila baju panjang lengan pendek.. leher besar la..ntah ape2 pesyen zaman sekarang nih..

SEVEN
dlm almari aku cuma ada 1 jam tangan. aku x bleh beli lebih 1 jam tangan sebab nnti jam lagik 1 akan merajuk n mati..sure dah byk kali aku wat..kesimpulannya..jam kali nih dh 2 taun aku pakai.. selagi x mati..xde la dpt tuka jam tangan baru..adeih

lepas tuh..aku x nk tag sape2..kesian kt diorg...hahahak..mekaseh...

p/s: lega saket kepala dh ilang lepas telan panadol 2 bijik :)

3 orang tukang karut:

adi a.k.a amirez said...

hoho..kak pu3 kot yg bg.sy x penah wat tag tu lg. takut cicak? xleh tgk cicakman 2 la nati :P

Hajar said...

yer, betul3.
tag itu dari saye. huhu...
suka kucin? huhuh.. aizule eh? :p

iN said...

to amirez:
cicakman 1 pun x tgk lagik..cm ne nk tgk cicakman 2..huhuk

to kakpu3:
hehe..wendu kt aizule la..:">

 

Blog Template by BloggerCandy.com