Saturday, May 31, 2008

nombor2...

hoho..lame x apdate blog.. nih gara2 laptop aku yang sedang saket..nape dia saket aku pun x tau.. tunggu naik sem la baru aku anta kt hospital kt p.raja sebab nk anta hospital kt sini aku rase sangat la mahal dan x berbaloi.. makanya jejak lah kaki aku kt cc nih demi peminat2 aku..pewit...hehe

ok...apdate kali nih aku nk cite pasal nombor.. nombor identiti.. biasa la..kita dok malaysia nih pun ade nombor identiti..so aku nk cerita serba sedikit tentang no identiti aku sepanjang 21 tahun aku idop nih..

H237974
nih no surat beranak aku..nape ade huruf H kat depan pun aku x tau... yang pentingnya ianya nombor yang best sebab ade no 7..hehe

870326-23-5758
nih no kad pengenalan aku.. aku lahir tahun 1987.. bulan 3 ..26hb.. 23 kat tengah2 tuh special sikit sebab sepatutnya kalau lahir kat negeri johor akan jadik 01 tapi ade beberapa kerat je yang dapat 23 tgh2nye..specialkan..hehehe

JD017K055
nih no giliran untuk PMR aku.. mybe ikot urutan aku yang ke 55 kot.. ntah la x pernah lak aku soal selidik..hehe

70857
nih angka giliran aku bg peperiksaan Darjah Khas.. peperiksaan nih hanya ada kat negeri johor je bagi sape yang mengambil darjah khas kt sekolah agama..ala..periksa yang mawi amek last2 dia dpt jadik ustaz tuh..hehe..aku nk jadik ustazah pun bleh gak..sebab aku dpt pangkat 1 dlm exam nih..cume aku rase aku cm x sesuai lak jadik ustazah..hehe

JD017015
nih lak angka giliran aku untuk SPM yang aku amek masa tahun 2003.. aku igt sekali aku dok paleng belakang kt dewan..syok..tgk macam2 ragam bebudak amek exam exspecially time add math..hehe..macam2 kerenah

MS0413528959
nih lak..no pelajar aku masa kt Matrikulasi Pulau Pinang..kemain panjang..memula tau nih adalah no matrik aku..aku rase gile ke ape nk hafalnya..tapi dengan ketekunan aku dapat hafal dalam amsa 3 hari..hehe

MP518/4634
nih angka giliran MUET aku..mase tuh amek tahun 2004 masa zaman aku kat matrik.. alhamdulillah lepas dah x yah nk susah2 amek lagik supaya aku dpt grad nnti:)

AE050217
nih no matrik yang aku guna sekarang..idop ngan no nih..hehe..

okeh..tuh je la nk ckp...ape2 pun dont miss me ok...tunggu la laptop aku tuh masuk spital nnti..hehe..da~~

2 orang tukang karut:

amirez said...

wah..menarik neh post psl nombor.
sy tau psl apa kat ic awk 23. mesti lahir x cukup bulan neh :P

sedihnya sy, sy xde slip asli utk angka2 tu.sbbnya slip2 termasuk muet dh hilang ms thn 1 dulu sekali ngan sijil spm,pmr,upsr,taekwondo..mcm2 bagai sijil lg. yg ada skang cumalah salinan semula.

tang no matriks kat matrix tu..sy dulu pun pk gila ke nak hafal pjg2. tp last2 dpt gak hafal dgn x sengajanya hohoho

Hajar said...

hoho...banyaknye nombor.
bagus betul.
bole la tolong akak wat kira2 lps ni. :p

 

Blog Template by BloggerCandy.com