Tuesday, August 05, 2008

aku ade hp baru..hahahak

wah..lame rasenye x apdate blog..masa mencemburi aku upenye..kwang2...sebenarnye sekarang nih sentuh laptop pun dh jarang.. disebabkan internet yang kekadang cm hampes.. rase nk bom je tmnet nih..kekadang yang paleng sengal yahoo pun lembap gile nk masuk..esh2..aku pun x paham..aku sebagai pengguna internet rase tercabar dengan kesengalan internet sekarang nih..hahahak..:scream:

sepanjang kemalasan menyentuh laptop yang kekadang aku on je..tapi orgnye ntah g mane.. aku lebih suke menyentuh handphone baru..yeaha..beli hp baru masa balek melawat abah hari tuh kt spital.. nih sume gara2 hp yang dh berusia 4 tahun itu.. dah x dgr dh speaker dia..org call je x dgr..dulu aku baleng je ok..bleh dgr..hari sabtu tuh aku baleng2 x dgr gak..last2 borak ngan abg.. abg kate beli je hp baru...tapi sayang kt hp lame maseh menebal..-_-"
g melawat abah..abah sponser..hihi..jahat nye aku abah kt spital aku bleh cite pasal hp.. tapi abah spoting... pas melawat jejalan ngan abg dan keluarga dia serta mak..mak hamper2 membuatkan aku x beli hp baru.. esh.. saba jela..org tua..hihi..
aku bajet pun x nk beli mahal2..wat pe aku pun student lagik..pakai yg nmpk simple.. abg pun join telek2.. dia syorkan aku hp nih



abg kate dak2 sekolah kan suke yang flip(aku dak sekolah ke..hehe..kanak2 lagik..lalalala )..aku pun tgk cm cun je..masalah yg x cunnye kabe dia kale pink..awww...plis... berusaha gak cari kale biru.. tapi tokey kedai kate xde..adeih..g seluruh pelusuk bandar kota tinggi..xde langsung model tuh..cume kedai tuh je..akhirnye last kedai.. jumpa gak kale kelabu nih.. abg pun ckp cun..ape lagik..tnye gitu2 berjaya gak sambar 1... nk tau ape kebeshan hp nih bleh klik sini. x besh mane pun tapi yg beshnye sebab hp nih cute cm aku jugak.. hahahak..
hp lame ade kt mak..sayang woo aku nk jual ke ape hp tuh sebab hp tuh hp first..lagik2 abg yg bg pasal dpt masuk matrik.. nnti balek leh la betulkan..murah je upenye betulkan speaker dia tuh.. tapi sebab terpikat dengan ke'cute'an nokia 2760 nih..aku pun sambar dia..hehe..
oke..sekian apdate dr aku dipagi2 bute..maceh...:inlove:

p/s: actually aku baru je tdo pkl 3 tadik..pkl 5 aku terjaga sebab perut aku pedih..gestrik melanda sebab kebelakangan nih aku xde selera makan.. xtau nape..esh2...

2 orang tukang karut:

naughtyprop said...

wah! sama r kita. aku pun pakai hp tu skrg. dah masuk 2 bulan. baru lagi eheh

iN said...

ceh..prop tiruuuuuuuu :p

 

Blog Template by BloggerCandy.com