Tuesday, May 01, 2007

windows genuine


genuine ke microsoft anda??? huhu..dulu aku sangat tertekan dengan mende alah nih.. menyemakkan kepala otak nih.. macam2 cara dh aku buat..dh dasar lanun tuh..lanun aje la lap top nih..dah rase berserah dah mase tuh..tanye sume2 org pun bg jawapan yg same..kena la format lap top tuh...alahai..xmo...bnyk mende dlm lap top nih (walaupun 80%nye mende merapu..hahak)

sebenarnye pada sape yg windows dia bukan lanun best la..macam2 bole buat..lagik2 leh upgrade windows media player jadik window media palyer 11..then internet explorer 7..waho... aku maseh lagik gune yg zaman lapuknye..ekekeh..selain tuh..bile masukkan password..kena tunggu 5 saat then kena tunggu lak nk kelik resolve later..alahai...pastu kat logon skrin tuh..kuar la mende yg yg mencacatkan logon background aku..adeih...huduh sungguh..

tapi malam tadik..thanks to forum scukz n semua2 forumer dia.. coz akhernye berjaya gak aku solve problem nih... dengan rase takot2 menggodeh lap top nih..mase tuh aku dh berserah dah..kalo jadik ape2..alahai..terpaksa la terbang duit dlm rm20 kena format..alahai..segala khazanah aku ilang la..

tapinye...alhamdulillah berjaya gak..akhernye windows xp aku nih x lanun dh..tapi maseh ade lanun gak la..sebab aku x dela beli ori yg harga x silap aku tgk kat kedai cecah rm6++..lanun sebab aku curik je..hahaha..ape2 pun windows aku dah genuine.. dh skung aku dh berjaya upgrade akunye windows media player jadik yg ke 11..horey....

1 orang tukang karut:

Noreen said...

This is great info to know.

 

Blog Template by BloggerCandy.com