Saturday, January 10, 2009

aku, dia dan Fuji,Kulim

sebulan yang lalu..........

aku : tgh bt ape tuh
dia : to do list esok..plan nk g kulim..tp x sure hr ape lagik
aku : g kulim?da dpt ke?
dia : aha..da dpt..kena amek offerletter dulu kt Fuji.5hb januari baru lapor diri
aku : em..
dia : kenape nih..x suke ke sy dpt keje
aku : bukan la..suke sgt..
dia : bila sy dh keje.................................


itu kesah lebih sebulan lalu..hr nih..ptg nih dia mula bergerak ke Kulim.. sebab shutdown dia kena daftar diri 15hb.dlm keadaan ekonomi mcm nih..aku redha..bukan senang nk dpt keje...minggu lepas.. 3 hari habiskan masa sama2 sebelum dia pegi.. lepas nih...hurm...:anongnangyari:

aku sebenarnya just nk cite Prison Break season 1 je tapi dapat lebih lak



kiub rubik milik dia..dah koyak2 ketas dia..sebenarnya dia nk belikan 1 utk aku..n ajar aku cm ne nk selesaikan..tapi oleh sebab x jumpa rubik nih kt kedai dan kesuntukan waktu..dia bg kiub rubik milik dia..hurm..takat nih je dia sempat ajar..dan sempat aku selesaikan -_-"

nota kaki : utara-selatan...setahun..hurm...:puppyeyes:

5 orang tukang karut:

vkool said...

alaa in bukan jauh pun utara selatan..bp jam je.tket kapal tobang pun x maha dah muahahha

archiq said...

dengar cakap ieba tu in...

haha.. stakat setahun tu kelip mata je... lagipun bukan jauh sgt pun... pegi baik 1 hari pun bole... hehehe...

iN said...

ieba:
nge~~~ ieba la belanje tiket kapal terbang :p

archiq:
dh byk kali kelip x setahun pun..hehe

♥ shiMawar ♥ said...

pergh..jiwang xbleh blah gak ko ni ek.. :)
xpe2..perpisahan tu mengajar erti menghargai..ko n die akn LEBIH mghrgai dri msg2 spnjg prpishn smntra ni brlaku..ko kna kuat..chaiyok2!! :)
pkwe ko kt utara tu kt ne..?meh aku tlg jagakn die..keh2.. :p

iN said...

shima:
kwang3..ye la tuh..kt kulim la..ko tau x kulim..aku pnh g sane dulu..umah kawan aku..dekat ngan bukit mertajam...haha..
nk jagakan ke..xpe2..dia dah beso..tau jaga diri sendiri..:p

 

Blog Template by BloggerCandy.com