Sunday, January 18, 2009

aku cute???


cute's blogger award...hurm..aku mmg cute pun..hahahak..tapi xde sape pun nk menghargai kecutean aku neh..sedeh kan T_T..hahahak..
anyway mekaseh kt shima bg aku award neh..x terkata apa..dan aku mintak maaf lmbt beno mengapdate blog neh kerana bukan xde masa cuma kemalasan tahap gaban..haha..
oleh sebab dapat award neh..aku kena syer 10 things about me..hurm..aku dah byk kali rasenye cite pasal diri aku..yg paling latest entry aku yg bertajuk tagged by pak cik semut..oleh sebab dlm entry tuh aku just bgtau 7 je..so aku tambah la lagik 3

8. aku x suka keadaan yg crowded...aku cepat rimas.. baru2 ni aku g sungai wang..mai aih..dgn siling yg rendah..org berpusu2 macam hape..aku rase betul2 nk pengsan..nasib baik jumpa kedai komik yg ade koleksi Penyiasat Remaja Kindaichi..terus lupa nk pengsan tuh..haha..

9.aku sebenarnya baru je rabun..masa kt matrikulasi..tuh pun aku just pakai spek bila g kuliah..sampai la kt UTHM aku pakai buang gak spek..sampaikan rumate aku x tau pun aku rabun..x lama pastu aku pakai lens..so x ramai perasan aku sebenarnya rabun..

10.aku x ramah..haha..aku susah siket nk masuk dengan org..perkara yg aku selalu bt bila x reti nk ckp adelah..senyum..senyum itu sedekah..hahaha..

wah..cukup la sudah..em..pastu kena simpan la award nih..sebab aku tau..xde sape lagik yg cute.. dan sememangnye aku seorang blogger yg cute...:eheh::ahaha:

2 orang tukang karut:

Mohd Nurazlan bin Ismail said...

woiiii
apa yg cute sgt ko nih??
hahaha

iN said...

eleh..
aku tau la aku cute..
sampai ko terpikatkan..
hahahahak :p

 

Blog Template by BloggerCandy.com